gennaro logo new

2015. április 02.

Nagy örömet okozott tanulóinknak, hogy a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény „Húsvétváró tojáskeresés" programot szervezett intézményünkbe a szünet előtti utolsó tanítási napon, április 1-én.

A Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény feladata az, hogy a Normafa és környéke rehabilitációját előkészítse és végrehajtsa, majd a kialakított parkot rendben tartsa, működtesse. Azért esett ezzel a programmal a mi iskolánkra a választásuk, mert a rehabilitáció során szeretnék a sajátos nevelési igényű emberek szükségleteit is figyelembe venni, ennek kapcsán ismerkedtek az iskolánkba járó gyerekekkel.
Az időjárás az áprilisnak megfelelően igazán szeszélyes volt. A gyerekek hódara esés közben is pillanatok alatt felderítették a tojások lelőhelyét, amelyeket a Nyuszi segítői, Mikó Gergely igazgató és munkatársai, Rockov Ildikó és Kovács István helyeztek el a bokrok, fák tövében, hasadékaiban.
A vidám tojás vadászat után Mikola Péter varázsolt el bennünket a műsorával. Énekeltünk, tapsoltunk, táncoltunk, dalt tanultunk, s mindezt a gyerekek és a felnőttek önfeledten, vidáman és boldogan tették.
Köszönjük ezt a szép élményt!

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech