gennaro logo new

A közeltmúltban teljes körűen felújított, modern berendezésű kollégiumban azon diákok hetes elhelyezésére van lehetőség, akik az iskolánkba járnak. A kollégiumnak helyet adó szárny háromszintes, öt lakóegységet foglal magába. Egy-egy lakóegységben három hálószoba, konyha, fürdőszoba, mosdó és nappali tanulószoba található, egy-egy csoportban 6-8 tanuló elhelyezésére ad lehetőséget.

 

kollegium collage

 


A kollégiumi férőhelyet vasárnap 16-18 óráig, hétfőn 8 óráig lehet elfoglalni. A távozás pénteken legkésőbb 16 óráig, illetve iskolai szünet esetén az iskolai szünet előtti utolsó tanítási napon 16 óráig lehetséges.
Kollégiumi nevelésünk célja a tanulók szocializációjának, kiegyensúlyozott és egészséges fejlődésének, tanulásának, személyiségének fejlesztése, kibontakoztatása. A tanulók az iskolai neveléssel összhangban, az ott közvetített értékeket erősítve a kollégiumi nevelési folyamat során is a társadalomba való beilleszkedéshez, az önálló életvitelhez szükséges alapvető ismereteket, képességeket sajátítják el. A kollégiumi élet során is olyan ismeretek és készségek elsajátíttatása a célunk, amelyek elősegítik, hogy az iskoláskort követően önmagukat minél jobban el tudják látni, környezetükben képesek legyenek tájékozódni és tevékenykedni.

 

kutyasterapia web 23

 

A tanuláson kívül szakkörökön, tömegsporton, egyéni fejlesztésen, terápiás foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek.
Nagy népszerűségnek örvend a kollégiumi tanulók körében a barlangterápiás foglalkozás mellett a kutyaterápiás foglalkozás, amelyet eddig minden tanévben meg tudtunk szervezni.

 

matekweb 10

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech