gennaro logo new

Hegyvidék TV, 2015. augusztsus 01. www.hegyvidektv.hu

Kirándulás15A Hegyvidéki Önkormányzat a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségével és a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve közösségi tervezési programot indított el a sérültekkel foglalkozó intézmények, szervezetek képviselőinek a bevonásával, hogy feltárják azokat a lehetőségeket, milyen eszközökkel, megoldásokkal lehet a fogyatékossággal élők számára is használhatóbbá tenni a Normafát, annak rehabilitációja során.

Hegyvidék Újság, 2015. július 23. www.hegyvidekujsag.eu


Jelentős fejlesztések történnek a főváros beruházásában a Hegyhát úti Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Szakiskola és Kollégium épületeiben a nyáron. A főépület földszintjén található irodákat a gyermekotthoni feladatok megszűnése miatt megürült második emeleti helyiségekbe költöztetik, így a földszinti terekben osztálytermeket és fejlesztőszobákat alakíthatnak ki az autizmussal élő, értelmi fogyatékos tanulók számára.

Hegyvidék TV, 2015. augusztsus 01. www.hegyvidektv.hu

Jelentős fejlesztésének zajlanak a Gennaro Verolino iskolában. Az autista gyerekek ősztől vadonatúj tantermekben és fejlesztőszobákban tanulhatnak. Emellett a nyílászárókat is lecserélik, és biztonsági rácsokat helyeznek el az ablakokon. A felújításhoz szükséges több mint 35 millió forintot a Fővárosi Közgyűlés szavazta meg az iskola számára. A részletekről Ammerné Nagymihály Emíliával, az intézmény igazgatójával beszélgettünk.

(Hegyvidék TV)

Hegyvidék TV, 2015. június 30. www.hegyvidektv.hu

A Hegyvidék Televízió, Budai Híradó című műsorában a múlt héten számolt be az intézményünkben folyó nagyszabású fejlesztésekről. Ammerné Nagymihály Emília igazgatóasszony vezette körbe a Híradó stábját és szánolt be a munkálatokról.

Hegyvidék Újság, 2015. június 04. www.hegyvidekujsag.eu


A Gennaro Verolino iskolában rendezett Gyógypedagógiai Intézmények Fővárosi Kulturális Fesztiválja ismételten bebizonyította: a tehetség olyan adomány, ami nem ismer korlátokat.

Hegyvidék TV, 2015. május 26. www.hegyvidektv.hu

 A Hegyvidék Televízió Budai Híradó című műsorának összeállítása a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Szakiskola és Kollégium által szervezett nagyszabású rendezvényről.

Hegyvidék Újság, szerző: M, 2015. április 23. www.hegyvidekujsag.eu

A következő tanévtől kezdve csak azok a középiskolások kaphatják meg az érettségi bizonyítványt, akik legalább ötven óra karitatív tevékenységet tudnak igazolni. A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium diákjai számos kerületi intézményben végeznek segítő munkát.

Hegyvidék Újság, szerző: M. M. 2015. április 19. www.hegyvidekujsag.eu

A Hegyvidék Újság Normafa Rendkívüli Kiadásában intézményünk igazgató asszonyával készült interjú a cikkünk folytatásában olvashtó.

Hegyvidék TV, 2015. április 12. www.hegyvidektv.hu

"Csokitojásokat kerestek az iskola kertjében a Gennaro Verolino diákjai. A szórakoztató húsvéti program a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény segítségével valósult meg, akik a Normafa Park rehabilitációja kapcsán is szeretnének együttműködni a speciális nevelési igényű gyermekeket foglalkoztató intézménnyel."

Hegyvidék Újság, szerző: mm, 2015. február 25. http://www.hegyvidekujsag.eu/

Miért fontos a fény? Milyen az élet fény nélkül? Honnan származik a természetes fény? Hogyan készülhet kizárólag a fény segítségével fénykép? A többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium diákjai a „Fény Napja" elnevezésű rendezvényen. Az iskola csatlakozott a Magyar Tudományos Akadémia kezdeményezéséhez, amely a Fény Nemzetközi Éve alkalmából a fény tudományban, oktatásban, technológiában, a művészetekben és a mindennapi élet szinte minden területén betöltött kiemelkedően fontos szerepére hívja fel a figyelmet.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech