gennaro logo new

Intézményünk immár negyedik alkalommal vett részt október elsején az Erkel Színházban megtartott OperaKaland című programsorozaton. Az OperaKaland elnevezésű program az utóbbi évek legnagyobb szabású közművelődési-köznevelési kezdeményezése, amely a Magyar Állami Operaház szervezésében valósul meg.

Az eddig megtekintett előadások: Kodály Zoltán: Háry János, Erkel Ferenc: Hunyadi László, valamint Mozart: A varázsfuvola c. művei után az idei évadban Donizetti: Szerelmi bájital című vígoperáját nézhette és hallgathatta intézményünkből 40 diák, családtagjaik, valamint az őket kísérő pedagógusok.
Az OperaKaland programjának célkitűzése a középiskolások megismertetése az opera világával, melyben iskolánk sokadszorra és nagy örömmel vett részt. A diákok és az őket kísérő tanárok egyaránt élvezettel nézték és hallgatták az előadást, mely az elmúlt évekhez hasonlóan színvonalas, tartalmas és zenei élményekben gazdag programot kínált. Diákjaink csillagos hatosra értékelték az előadást, ami mutatja, hogy tanulóink mennyire nyitottak és érdeklődők a zene világában való kalandozásra.
Köszönjük a program szervezőinek a szép élményeket és a lehetőséget, hogy ismét részesei lehettünk programsorozatuknak.

Loványi Tünde
szakoktató   

A fényképeket a résztvevők készítették.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech