gennaro logo new

2014. július 16.

Az 2013/2014-es tanév utolsó napja, június 13. hagyományainkhoz híven a ballagásról és az ünnepélyes tanévzáróról szólt.
Azok, akik befejezték tanulmányaikat iskolánkban ballagó dalokat énekelve mentek végig azokon a termeken, amelyekben több évet töltve tanulták az általuk választott szakma csínját-bínját. A ballagási ünnepséget a ballagók és tanáraik közös ebédje zárta.

Az ünnepélyes tanévzárón oklevelet kaptak azok a diákok, akik valamiben - szorgalom, tanulás, közösségi munka, szakmai gyakorlat – kitűntek társaik közül.
Bár az Igazgató asszony bejelentését, miszerint a 2013/2014-es tanévet bezárja, nagy örömrivalgás kísérte, nem ért véget az iskolába „járás".
A szakiskolásoknak június 16-tól két hetes szakmai gyakorlat, a többieknek pedig két hetes nyári tábor következik. A múzeumpedagógiai foglalkozástól a hajókirándulásig, a Gyermekvasúttal történő utazás és gyalogtúra is szerepel a délelőtti elfoglaltságok között. Délután kézműves foglakozások zárják le a napot. A programok egy részén, pl. a hajókiránduláson a szakiskolások is részt vesznek.
Ez után tör ki a nyári szünet, amelyre jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech