gennaro logo new

2015. január 27.

DSC 0188A Kossuth rádió „A Hely" című szórakoztató, ismeretterjesztő műsorában 2015. január 27-én, 11:07-kor intézményünk került bemutatásra.
„A Svábhegy tetején, ahová legfeljebb kirándulni járunk, van egy hely, ahol az ott tanulók reggel 7-től délután 5-ig drámára járnak, sportolnak, zenélnek, mindenkitől annyit várnak, amit teljesíteni tud. Álomiskola fogyatékossággal élőknek... Helyünk a Hegyhát (becsületes nevén a Gennaro Verolinóról elnevezett iskola), amivel egy gond van, hogy nem tart egy életen át." – olvashatjuk a műsorajánlóban.


A működésünk során nekünk is vannak nehézségeink, gondjaink, ami a műsorból is kiderül. Természetesen nevelünk, tanítunk, fejlesztünk, mint minden más közoktatási intézmény. Hogy mások, esetleg „álomiskola" lennénk, nem hiszem. Tesszük a dolgunk, lelkiismeretünk szerint. Tény azonban, hogy hitvallásunk – mely szerint szeretettel, odafigyeléssel, a sérült gyermekek ellátása iránti elkötelezettséggel a nehézségek megoldhatók – mindig segített minket a problémák kezelésében, megoldásában.
A műsor második részét 2015. február 3-án hallhatják ugyanebben az időben.

 

Ammerné Nagymihály Emília
igazgató           

A műsor 1. és 2. része IDE kattintva meghallgatható.

View the embedded image gallery online at:
https://gennaroiskola.hu/hirek/270-a-hely#sigFreeId8ecdacffbe

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech