gennaro logo new

2024.04.15

Március 27-én intézményünk a Fekete István Iskolával közösen szakmai konferenciát rendezett az Autizmus Világnapja alkalmából.

A megnyitón részt vett Fonti Krisztina alpolgármester asszony is, felszólat a Klebelsberg Központ elnöke, Hajnal Gabriella és a Közép-Budai Tankerületi Központ igazgatója, Hajnissné Anda Éva.

Dr. Somogyiné Takács Andrea, a Fekete István Általános Iskola igazgatója és Osztián Doris, intézményünk igazgatója köszöntötte vendégeinket, előadóinkat. Az Autizmus Alapítvány kiváló szakemberei: dr. Havasi Ágnes, Győriné dr. Stefanik Krisztina, Őszi Tamásné és Janoch Lászlóné előadások keretében osztották meg szakmai tudásukat, tapasztalataikat a részvevőkkel. Délután Oravecz Lizanka és Balázs György workshopja zárta a szakmai napot.

Az előadók körében nagy sikert arattak az ajándékkosarak, melyeket a tapolcai támogatott lakhatásban élő fiatalok – köztük a mi régi diákjaink – készítettek. Nagy örömünkre szolgált, hogy nagy számban jelentkeztek a konferenciára nemcsak pedagógus kollégák, hanem szülők is. A visszajelzések arról tanúskodnak, hogy rendkívül hasznos információkkal, élményekkel gazdagodtunk mindannyian.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech