gennaro logo new

2015. április 19.

P1070308Az első igazán meleg tavaszi napon vett részt az iskola összes tanulója azon a kiránduláson, amelyre a tavaszi szünet után került sor.
Előzetesen az ÖKO szakkör keretein belül a tanulók ismerkedtek, illetve felelevenítették tudásukat a környéken található növényekről, állatokról. Átismételték a természetvédelmi terület fogalmát, beszélgettek jelentőségéről. A 13. osztály tanulói a szünet előtt osztálykirándulás alkalmával bejárták a tervezett útvonalat, annak érdekében, hogy olyan turista utat találjanak, amelyen a nehezebben mozgó gyerekek is biztonsággal tudjanak közlekedni, valamint kerekesszékkel is járható legyen.

 

A kirándulás jó hangulatban telt, a gyerekek és a felnőttek egyaránt vágytak már arra, hogy kellemes időben, szabadon mozoghassanak a természetben. A Normafától Makkosmáriáig tartó, majd a visszavezető úton nagy örömet okozott mindenki számára az éledő természet, a nyíló virágok, mint pl. az erdei ibolya, a tavaszi kankalin, vagy az odvas keltike, amely több helyen, mint pompás szőnyeg borította be az erdő alját.
A kirándulók a madarak énekétől kísérve, kellemesen elfáradva, vidáman érkeztek haza.

 

A fényképeket a résztvevők készítették.

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech