gennaro logo new

2014. szeptember 15.

szülőiA tanév első szülői értekezletét 2014. szeptember 12-én tartottuk, amelyen a szülők nagy számban jelentek meg.
Ammerné Nagymihály Emília igazgató asszony a szülők köszöntése után elmondta, hogy – bár az ellenőrzőkbe minden fontos eseményről szóló értesítés bekerül – az intézmény honlapját figyelve nyomon követhetik programjainkat és minden, az iskolai élettel kapcsolatos információt is megtalálnak az érdeklődők.

Az intézmény honlapját bemutatva a gyakorlatban is prezentálta a különböző menüpontokat.

Így tájékoztatott a tanév rendjén kívül a munkanap áthelyezésekről, az intézménybe behozható dolgok tilalmáról - különös tekintettel a mobil telefonokra, ékszerekre és pénzre -, a szakköri jelentkezésekről és a hiányzások igazolásáról. Jelezte, hogy ezeket a témákat a Házirend szabályozza és megmutatta, hogy többféle módon is elérhető a honlapon a jelzett dokumentum.
Elmondta, hogy az étkezésről és az étkezési díjakról külön menüpontban adunk információkat.
Balázs Aranka gazdasági ügyintéző részletes tájékoztatást adott az étkezési díjak befizetésének a módjáról és az étkezés lemondásának menetéről. Mivel intézményünk saját főzőkonyhával rendelkezik a nyolc óra előtti lemondásokat már az nap tudjuk érvényesíteni.
Jelezte, hogy a portásfülke elkészülése után portaszolgálat segíti majd az intézménybe történő ki- és bejutást.
szülői1Katona Gáborné igazgatóhelyettes asszony tájékoztatta a szülőket az intézmény nyitvatartási rendjéről, a kollégiumi szabályokról, a választható szakkörökről, a várható programokról. Szeptemberben indul intézményünkben a WWF Magyarország Palánták környezeti nevelés programja, melynek célja az érintett korosztály környezettudatos szemléletének erősítése. Folytatódik az Operakaland, az első előadás Donizetti: Szerelmi bájital című operája lesz. Két szelektív hulladék gyűjtő került elhelyezésére az udvaron, amely a műanyag palackok és a papír szelektív gyűjtését segíti. A Tordasi Közhasznú Állatasszisztált Terápiás és Oktatási Egyesület jóvoltából kutyaterápiás foglalkozások kezdődnek a következő hónapban.
Elmondta, hogy csak abban az esetben javasoljuk, hogy a tanulók önállóan menjenek haza, ha meg vagyunk győződve arról, hogy a tanuló biztonságban van.
A közös megbeszélés után a szülők az osztályokban az osztályfőnököktől kaptak további tájékoztatást a tanévkezdéssel kapcsolatban.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech