gennaro logo new

Dr. Pesti Imre Hírportál, Szerző: MCOnet, 2012. december 20. www.pestiimre.com

Az iskola a XII. kerületben, közel a Normafához található. A többcélú , közös igazgatású közoktatási intézmény fenntartója a Fővárosi Önkormányzat. Sajátos nevelési igényű gyermekek oktatásáról, szakképzéséről gondoskodnak, diákotthoni bentlakásos lehetőséggel. A gyermekvédelmi szakellátás keretében otthont nyújtó ellátást biztosítanak átmeneti, vagy tartós nevelésbe vett valamint utógondozói ellátásba részesülő tanulóink, valamint ép értelmű testvéreik számára.

old fron imageBudapest Főváros Kormányhivatala a karácsonyi időszakhoz kapcsolódva nemrég gyűjtést rendezett dolgozói körében a Gennaro Verolino Iskola diákjainak

A kormányhivatal pártfogásába vett speciális iskola - amelyet Hegyhát Iskola néven is ismernek - falain belül a gyermekeknek lehetőségük van többek között lakástextil-készítő képesítést szerezni.   Budapest Főváros Kormányhivatala érdemi segítséget szeretett volna nyújtani az iskolának azzal, hogy a gyűjtésből származó pénzből e képzéshez szükséges szövőszékeket és fonalakat ajándékozott az iskolának.

MCOnet

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech