gennaro logo new

2016. július 03.

20160623 102746„Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-KÁCIÓ-AKÁCIÓ-VAKÁCIÓ!" – készült a díszes felirat a tanév végének közeledtével a tantermekben. A gyerekek már nagyon várták a nyári vakációt és a napközis tábor programjait.
Iskolánk, mint minden évben, az idén is nyári napközis tábort szervezett tanulóinknak a nyári szünet első két hetére. A gyerekeknek nagyon sok érdekes és élvezetes programban lehetett részük ez alatt az idő alatt.

Az általános iskolában osztályonként, vagy egy-két osztályt összevonva valósították meg programjaikat, a készségfejlesztő szakiskola pedig csoportosan, a 9-10. osztályosok mellett jutalmul bevonva 1-1 szakmai gyakorlatát végző osztályt is.
Az általános iskolás gyerekek belekóstolhattak a strandolás és a nyári pancsolás örömeibe, ellátogattak a tabajdi Mezítlábas Parkba, különböző járműveket próbáltak ki: elmentek hajózni, kirándulni a kisvasúttal, kipróbálták a város különböző pontjain található játszóterek változatos játékait, de jutott idő a fagylaltozásra is. Az utolsó napon pedig a Nem Adom Fel kávézóba mentek el, ahol sajátos nevelési igényű fiatalok is dolgoznak.
A szakiskolások ebben az évben is szívesen mentek többek között a Margitszigetre – a környezet, a kis állatkert, a Zenélő szökőkút zenei repertoárja mindig nagy örömet okoz a számunkra -, ellátogattak a budakeszi vadasparkba, a Várkert Bazárba. Élvezetes múzeumpedagógiai foglalkozáson vettek részt a Hadtörténeti Múzeumban, kihasználva a jó időt, a gyerekek kérésére felsétáltak a János-hegyi Erzsébet-kilátóba, megtekintették Budapestet a Duna vizén hajózva, de volt Országházi látogatás is, ahol nagyon érdekes idegenvezetésben volt részük. Az Anna-réti játszótéren eltöltött idő igazi kikapcsolódás volt.
Élményekkel teli, emlékezetes, nagyon jó hangulatú tábort zártunk, amiről a tábor ideje alatt készült képek tesznek tanúbizonyságot.

Schrantz Anett  
gyógypedagógus

A fényképeket a résztvevők készítették.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech