2021. április 07.

LOGÓAz alábbiakban adunk tájékoztatást az első osztályos beiratkozással kapcsolatos tudnivalókról:

Szülők részére_2021

2021. április 06.

LOGÓA Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium intézményvezetői pályáztatása során beérkezett pályamű intézményvezetési program része az alábbiakban olvasható.

 Osztián Doris Gennaro véleményezésre

2021.04.02.

FotoJet„A valóság egy autista számára események, emberek, helyek, hangok és látványok zavarba ejtő, egymással kölcsönhatásban álló egyvelegét jelenti. Látszólag semminek sincsen világos körvonala, rendje vagy jelentése. Életem nagy részét a dolgok hátterében rejlő mintázat megfejtésével töltöttem. A megrögzött szokások, az időpontok, a konkrét útvonalak és a rituálék segítenek rendszert teremteni az élet elviselhetetlen zűrzavarában.”

(Therese Joliffe)

2021.március.30.

domi hal vonalkovetoA HAPPY-hét az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által 2010 óta évente, a Víz világnapjához kapcsolódóan meghirdetett országos program, melynek célja a vízivás népszerűsítése a gyermekek, fiatalok körében.

2021. március 21.

LOGÓ

Az alábbiakban letölthető a 2021/2022-es tanévre a készségfejlesztő iskola 9. évfolyamára jelentkezett tanulók felvételi jegyzéke.

2021. március 16.

LOGÓAz alábbiakban letölthető a tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratásáról szóló felhívás:

beiskolázási_felhívás

2021. március 13.

Benedek virág„Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is,
mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.”

(Vörösmarty Mihály: Szózat)

2021.03.04.

farsang 2021 06Diákjaink életében a farsang egy olyan esemény, melyre minden évben már hetekkel korábban lázasan készülődnek. Az iskolát farsangi díszbe öltöztetik az általuk készített dekorációkkal, kiválasztják a jelmezeket. Olyan időszak ez az iskolában, mely a karácsonyi ünnepkör elteltével a beszélgetések központi témája, hiszen nem csak a mulatságok, a jelmezes felvonulások ideje a farsang. Sok népszokás, néphagyomány fűződik hozzá, és nem utolsó sorban farsang farkán a telet is elűzzük, hogy megérkezzen a várva várt tavasz. Ennek megfelelően február 25-én, csütörtökön egész iskolánk farsangi hangulatba került.

2021.02.25.

parasport napja 04A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) minden évben február 22-én rendezi meg a Magyar Parasport Napját. Iskolánk idén negyedik alkalommal csatlakozott a „Lélekmozgató” programhoz. Ezen a napon a parasportok, a parasportolók, a fogyatékossággal élők témájával foglalkozunk, különböző foglalkozások keretében.

2020. február 16.

LOGÓAz intézményünkre vonatkozó intézményvezetői pályázati kiírás megjelent a közigállás.hu internetes álláshirdetési portálon.

Az alábbi linken olvasható: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ujmb1wj7e1

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech