gennaro logo new

2020. december 18.

20201217 123208Iskolánk 2018-ban csatlakozott a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programjához. Sikeres pályázatainknak köszönhetően az idei tanévtől jogosulttá váltunk az Örökös Boldog Iskola cím viselésére. A programban való részvétel során megismerkedtünk a pozitív pszichológia módszereivel és azok alkalmazásának lehetőségeivel. A pozitív pszichológia alapfeltevése, hogy a boldogságra való képesség tanulható.
Az utóbbi hónapban figyeltünk fel a Pozitivity Fókusz társasjátékra. Az öt táblajátéka egy-egy boldogságstratégiát tanít, a Pozitvity Szupererő kártyajáték karaktererősség kártyái pedig azokat a főbb pozitív jellemvonásokat tartalmazzák, amelyek a saját és a körülöttünk élők javára válhatnak.

 

Az ajánlás felkeltette érdeklődésünket és megrendeltünk egy játékcsomagot, amit karácsonyi meglepetésként nyújtottunk át tanulóinknak, tehettük mindezt a Hegyhát Alapítvány támogatásának köszönhetően.
A fiatalok nagy izgalommal tanulmányozták a szabályokat, majd önfeledten és boldogan vetették bele magukat a játékba.
A Hegyhát Alapítvány kuratóriuma köszöni, hogy adományaikkal és adójuk 1%-ának felajánlásával hozzájárulnak eredményes munkavégzésükhöz.

Minden támogatónak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk!

Hegyhát Alapítvány kuratóriuma

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech