gennaro logo new

2020. március 24.

LOGÓKöszönöm közvetlen munkatársaimnak, hogy időt és energiát nem kímélve megteremtették ennek, a gyógypedagógiai intézményekben nem szokványos tanítási módszernek, a távoktatásnak a szakmai feltételeit, hogy a pedagógusok otthonról dolgozhassanak.Köszönöm minden pedagógus kollégámnak, hogy nagyfokú rugalmassággal és szakmai hozzáértéssel ilyen rövid idő alatt megvalósították sajátos nevelési igényű tanulóink távoktatását.
Köszönöm a szülők együttműködését, a visszajelzéseket és azt a sok köszönetet, amit pedagógusaink felé közvetítenek.

 

Drága Gyermekek! Kedves Tanítványaink! Mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy nagyon hiányoztok! A tanévnyitón mondtam nektek, hogy egy iskola tanulók nélkül furcsa egy intézmény. Most ez a helyzet van, de türelmesnek kell lennünk. Ha kellőképpen fegyelmezettek vagytok ti is és mindenki a környezetetekből, reméljük, hogy hamar túl leszünk ezen a nem mindennapi, különleges helyzeten és még tanév vége előtt találkozhatunk. Azt üzenem a számotokra, hogy fogadjatok szót a szüleiteknek és tanuljatok minden nap pedagógusaitok iránymutatása szerint.

Köszönöm Tankerületünk munkatársainak higgadt koordináló munkáját.

Köszönöm minden munkatársamnak a munkáját, akik fáradhatatlanul fertőtlenítik az osztályokban és a kollégiumi lakásokban a bútorokat, textíliákat, a sok-sok szemléltető eszközt, játékot.
S ha nem csak a saját házunk táján nézünk szét, akkor hálásan köszönhetjük mindnyájan a kamionosok, a tömegközlekedésben és a postán dolgozók, az élelmiszerüzletekben és a gyógyszertárakban tevékenykedők és általában mindazoknak a munkáját, akik nem tudnak otthonról dolgozni.

És persze teljes szívemből köszönöm az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját!

Hálásak lehetünk! Van miért.

Vigyázzunk egymásra! Együtt sikerülni fog!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető           

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech