gennaro logo new

2016. szeptember 16.

szuloi 1Az idei tanév első szülői értekezletén Ammerné Nagymihály Emília igazgató asszony a szülők köszöntése után bemutatott prezentációjában (mely ide kattintva letölthető) felhívta a figyelmet az intézmény honlapjára és Facebook oldalára.
Jelezte, hogy amennyiben a szülők követik a Facebook oldalunkat, akkor a friss hírek azonnal megjelennek a felhasználók hírfolyamában, amely naprakész tájékozódást ad az iskolai eseményekkel kapcsolatban.

 

 

A tanév rendjének és a kedvezményes gyermekétkeztetésben történő ellátás szabályainak ismertetése után elmondta, hogy az elmúlt év tanévkezdő szülői értekezletén bemutatott prezentációból (ide kattintva letölthető) tájékozódhatnak a szociális ellátások igénybevételének a lehetőségeiről, ezek az ápolási díj, a közgyógyellátás, a közlekedési kedvezmény, a parkolási igazolvány, a magasabb összegű családi pótlék, a fogyatékossági támogatás, a rokkantsági járadék, az utazási kedvezmény és az utazási költségtérítés.

szuloi 2

Nagy érdeklődés várta a készségfejlesztő szakiskolai képzés átalakításáról szóló ismertetést.
A köznevelési törvényben felvázolt koncepció szerint a 2017. szeptemberétől bevezetésre kerülő modul rendszerű készségfejlesztő iskolai képzés az eddiginél többféle – minimum három - munkatevékenység megismerését és alkalmazását teszi lehetővé a két éves képzés során.

szuloi1

Ez után Katona Gáborné igazgatóhelyettes asszony gyakorlati útmutatást adott a tanévkezdéshez. Többek között a hiányzások igazolásával, a tanulók hazaengedésével, a szakköri foglalkozások igénybevételével kapcsolatban.
A szülők a továbbiakban az osztályfőnökökkel beszélték meg a tanulókkal kapcsolatos teendőket.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech