gennaro logo new

2016. szeptember 14.

sajtáj 3A Hegyvidéki Önkormányzat felismerve a gyermekekre, tanulókra leselkedő új veszélyforrás , az ellenőrizhetetlen internetes kommunikáció jelentőségét, átfogó program indulását jelentett be a mai, a MOM Jókai termében tartott sajtótájékoztatón.

 

 

  

 

 

„Az internet a mai világban kikerülhetetlen. Az előnyei vitathatatlanok. Nem a tiltás, hanem egy szakmailag is megalapozott program lehet a megoldás." – mondta el Pokorni Zoltán polgármester úr a program tájékoztatóján.

sajtáj 2

A program képzésekkel, oktatásokkal, klub-jellegű beszélgetésekkel segíti a szülőket és a pedagógusokat annak érdekében, hogy minél több oldalról próbáljuk meg ebben a témában segíteni gyermekeinket, tanítványainkat.
A komplex program fontos eleme a holnapi napon induló 60 órás akkreditált pedagógus képzés „Út a médiaértéshez a digitális világban" címmel, amelyen intézményünk három pedagógusa is részt vesz.

sajtáj 1

A mi intézményünkben tanuló gyermekek, fiatalok sajátos nevelési igényük miatt kiemeltebben veszélyeztetettek hiszékenységük, könnyebb kapcsolatteremtő képességük miatt. Nagyon örülünk neki, hogy mi is részt vehetünk a programban, segítve ezzel a szülőket, a tanulóinkkal foglalkozó szakembereket abban, hogy mind jobban meg tudjuk óvni őket a digitális világ veszélyeitől, valamint segítséget nyújtsunk nekik abban, hogy tudatosabb média használók legyenek.

 

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető      

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech