gennaro logo new

2016. május 24.

Kulturális Fesztivál 2015 010A diákok és mi, az iskola dolgozói is nagyon várjuk már a szerdát, amikor a fővárosi gyógypedagógiai intézményekből sok tehetséges gyermeket és fiatalt láthatunk vendégül az őket erre a tehetséggondozó fesztiválra felkészítő pedagógusokkal együtt.
A fesztivál résztvevői öt művészeti ágban mutatják meg tehetségüket. Az egyes művészeti ágak műsorszámait 3-4 fős zsűri értékeli. Ebben az évben is szinte valamennyi intézményből érkeznek vendégek, hogy legjobb tudásuk szerint mutassák be azokat a produkciókat, amelyre hónapokon keresztül készültek.

Szokásainknak megfelelően mindenki kap ajándékot! A résztvevők egész napos étkezési ellátása mellett a 130-140 produkció minden bemutatójának emléklapot, egy tábla csokoládét és tárgyjutalmat is adunk az arany, ezüst vagy bronz fokozatú oklevél mellé.
Mi nagy szeretettel és odafigyeléssel készülünk erre az eseményre, hiszen a tanév során ez a legnagyobb szabású rendezvényünk. Szerdán közel 850-900 vendégünk lesz.
Ez az év különleges a számunkra, hiszen 20. éve adunk otthont ennek az egyébként 42. alkalommal megrendezésre kerülő Fesztiválnak.
Mindent megteszünk azért, hogy minden résztvevő élményekkel teli majális részese legyen, hogy mindenki jól érezze magát!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech