gennaro logo new

2016. február 12.

Átadó ünnepség 01A Fővárosi Önkormányzat Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztálya előterjesztésére a Fővárosi Közgyűlés júniusi ülésén 35.510 ezer Ft fedezetet szavazott meg intézményünknek új autista osztályok és fejlesztő szobák valamint gazdasági irodák kialakítására, a meglévő osztályok nyílászáróinak kicserélésére és az ablakok biztonsági rácsokkal történő felszerelésére.

A munkálatok a nyár folyamán kezdődtek el. Ennek keretén belül a főépület földszintjén lévő gazdasági irodák a második emeletre költöztek. A földszinten osztálytermek és fejlesztő szobák kerültek kialakításra. Ehhez kapcsolódóan felújításra került az elektromos kábelrendszer, a telefon és internet hálózat, a vízvezeték rendszer, valamint a burkolat is. Itt is megtörtént az ablakok cseréje és rácsozása. Az osztálytermek az iskolakezdésre elkészültek, a tantermek és fejlesztőszobák iskolabútorainak a beszerzése is megvalósult. Az ősz folyamán a régebben kialakított osztálytermekben is sor került a nyílászárók cseréjére és az ablakrácsok felszerelésére.
A munkálatok befejezése és a műszaki átadás-átvétel után intézményünkben tegnap tartottuk meg az átadó ünnepséget, amelyet megtisztelt jelenlétével Pokorni Zoltán polgármester úr, a Fővárosi Önkormányzat Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztálya részéről Nagyné Varga Melinda főosztályvezető asszony, Gálné Póth Borbála osztályvezető asszony és Királyné Sümeghy Erzsébet referens asszony, Bak Ferenc a KLIK XII. tankerület igazgatója, a Gyógypedagógiai Intézmények Gazdasági Szervezetének részéről Viszkok Mihály igazgató és Pálffy Tamás műszaki előadó, valamint Imre László kivitelező.
Az igazgató asszony prezentációja után, amelyben részletezte az elkészült munkálatokat a vendégek megtekintették a megvalósulás eredményét, a birtokba vett osztálytermeket, fejlesztő szobákat.

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech