gennaro logo new

2016. június 17.

Az utolsó tanítási napon rendezett ünnepségen két szövött-tárgy készítő és egy háztartástan szakos osztály ballagott el.
A szakiskola tanulói nagy izgalommal készültek erre a napra.
A végzős diákok a szokásos ballagási dalokat énekelve járták be a szépen feldíszített osztálytermeket.
Az Igazgató Asszony ünnepi beszédében a következő gondolatokkal köszöntötte a nap főszereplőit:
"A mai nap a ti ünnepetek, kedves ballagó diákok!"

Két éven keresztül ismerkedtetek egy szakmai modullal. Ebben szorgalmasak és kitartóak voltatok, amiért büszkék vagyunk rátok!
Büszkék lehetnek rátok a szüleitek, hiszen sok tudással, ismerettel lettetek gazdagabbak, sok olyan tevékenységben szereztetek jártasságot, amit otthon is tudtok használni, segítve ezzel szüleiteknek a mindennapokban.
Itt köszönöm meg a veletek foglalkozó valamennyi munkatársamnak azt, hogy türelemmel, szakmai hozzáértéssel , szeretettel megtalálták az utat mindenkihez annak érdekében, hogy megtapasztaljátok az örömmel végzett munkatevékenységben rejlő sikerélményt.
Különös ballagás ez, hiszen azzal, hogy egy új szakmai modul bevezetése vált lehetővé az iskolában, a következő tanévtől szinte valamennyien egy új szak megismerésével folytatjátok tanulmányaitokat.
A tanév itt és most nem fejeződik be számotokra, hiszen hátra van még a két hetes szakmai gyakorlat és a házi vizsga."
Németh Csaba Péter és Farkas Ottó szavalata, valamint Katona Gáborné Igazgatóhelyettes Asszony kedves szavai után a könyvtárban tartott kötetlen beszélgetés zárta az ünnepséget.

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech