gennaro logo new

2021.09.01

csoportkep 2021 szeptA nyár végén lezajlott intézményátadás során a Közép-Budai Tankerületi Központ az iskolai dokumentációkat rendben találta, a leköszönő igazgatónő jelképesen és gyakorlatban is átadta az intézmény kulcsait. A lehetőségekhez képest jó hangulatú intézményvezető-váltást követően nagy lendülettel kezdtek a kollégák az új tanév előkészítésébe.

Az intézmény igazgatóhelyettese, a munkaközösségvezetők, az iskolatitkár és minden kolléga biztosította támogatásáról az új vezetőt, ezzel segítve beilleszkedését, a helyi szokások megismerését, átvételét. Kollégáink a bevezetett változásokat szívesen fogadták, közös megbeszéléseik során megkezdték azokat a változtatásokat, melyek várhatóan tovább emelik az intézmény szakmai színvonalát. Természetesen az újdonságok bevezetése lassan, szakaszosan, tanulóink igényeinek megfelelően, folyamatos szakmai fejlődés mentén zajlik a tanév során.

Az elmúlt év sok változást, kihívást hozott az intézmény életébe. Kollégáink a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett - a járványhelyzet ellenére, szülői kérésre – 2021. március elejéig személyesen fogadták a diákokat. Az iskola speciális tevékenysége miatt, tanulóink személyes jelenléte elengedhetetlen a tanításhoz, az online oktatás, az otthoni tanulás a szülőknek szinte megoldhatatlan feladat. Éppen ezért jó hír, hogy a tanévet jelenléti oktatással kezdjük, és bízunk benne, hogy ez a tanév során nem változik.

A szülők és diákjaink megnyugtatása érdekében jelezzük, hogy az intézményünkben történt változások a helyi szokásrendet nem befolyásolják, továbbra is a megszokott módon és lendülettel várjuk tanítványainkat.
A járványügyi helyzetre való tekintettel felhívjuk az intézmény területére lépők figyelmét a kézfertőtlenítésre!
Kollégáink kipihenten, felkészülten, sok szeretettel várják diákjainkat a 2021/2022-es tanévben is!

 

TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET

 

Kérjük fogadják szeretettel és bizalommal új kollégáinkat:

Cseh Orsolya Cseh Orsolya Cseh Orsolya
Cseh Orsolya Dr. Pálóczi-Ütő Judit Fresliné Szabó Ildikó
     
Cseh Orsolya Cseh Orsolya Cseh Orsolya
Forró Vivien Hunyadi László Radicsné Kiss Éva

 

 

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech