gennaro logo new

2021.május 31.

Képernyőfelvétel 77Mint arról többször hírt adtunk, a jelen tanév elején nyertük el a Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtett programban az Örökös Boldog Iskola címet.

Munkatársaink évek óta minden hónapban nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel úgy dolgozzák fel az aktuális témákat, hogy az tanulóink számára élményt adó, érthető legyen és nem utolsó sorban érzelemteli pillanatokat szerezzen számunkra. Ezek az alkalmak meghatározó elemei az érzelmi intelligencia fejlesztésének.

Nagy örömünkre áprilisban, a Megbocsátás hónapjában kolléganőnk, Latorcainé Vavreczky Mária nyerte el a hónap pedagógusa címet a 11/M/1 Tengelic csoporttal. Azért is nagy dolog ez számunkra, hiszen ebben a tanévben már másodszorra lett a hónap pedagógusa. Októberben szintén ő nyerte el ezt a megtisztelő címet, amelyről honlapunkon akkor is beszámoltunk.

A Megbocsátás hónapjának beszámolója Gyógyír testnek és léleknek címmel az alábbi linken érhető el: https://boldogsagora.hu/gyerekek-munkai/gyogyir-testnek-es-leleknek/

Nagy szeretettel gratulálunk Latorcainé Vavreczky Mária osztályfőnöknek és az osztály minden tanulójának.
Büszkék vagyunk rátok!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető

 

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech