gennaro logo new

2021. május 19.

Kulturális FesztiválHa nem szól közbe az élet kiszámíthatatlansága, ma tartottuk volna a Gyógypedagógiai Intézmények fővárosi Kulturális Fesztiválját.

Az elmúlt évben bizakodtunk, hogy ebben az évben újra együtt lehetünk vidáman, izgulva, boldogan és a végén elégedetten – résztvevők és szervezők egyaránt -, hogy ezt is meg tudtuk csinálni.

Az elmúlt 40 évben beigazolódott, hogy a főváros gyógypedagógiai életében nagyon fontos ez az esemény. Örömünnep, majális ez azok számára, akik évente részt vesznek rajta.

Iskolánk pedig nagy szeretettel, odafigyeléssel és gondoskodással készül, készült és a jövőben is készülni fog erre az eseményre, amelyre 600-800 résztvevő, kísérő és vendég érkezik hozzánk eltölteni egy csodálatos napot. Megnézni, meghallgatni a sajátos nevelési igényű gyermekek művészeti produkcióit, izgulva velük és drukkolni nekik, hogy a lehető legjobban sikerüljön. Olyan legyen, hogy önbizalmat adjon, hogy általa átélhető legyen a büszkeség, az öröm és a boldogság.

Nagy megtiszteltetés az számunkra, hogy évről évre szívesen, felkészülve érkeznek hozzánk a gyógypedagógiai iskolák diákjai, akik hosszú heteken keresztül készülnek arra, hogy itt megmutassák magukat.

Ha most nem is, majd jövőre. Jövőre biztosan! Mi reménykedve várjuk!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech