gennaro logo new

2020. március 20.

LOGÓIntézményünkben 2020. március 16-tól távoktatás lépett életbe.
A rendkívüli helyzethez igazodva új órarend, új tantárgyak jelennek meg az e- ellenőrző felületén. Ez a fajta tanítási módszer iskolánk életében újdonság, mind a pedagógusoknak, mind a szülőknek és a gyermekeknek is. A pedagógusok a családok lehetőségeit is figyelembe véve, különböző csatornákon juttatják el a családokhoz az adott tanórákhoz kapcsolódó feladatokat (e-mailben, KRÉTA e-ügyintézés felületén, a tanórákhoz házi feladatként csatolva, vagy zárt Facebook-csoportot létrehozva).

 

A tanórák 9:00 órakor kezdődnek. Ekkorra a pedagógusok elküldik a gyermekek, tanulók számára összeállított személyre szabott feladatokat tantárgyanként, az adott napra vonatkozóan. Ezeket a dokumentumokat napi szinten reggel meg kell nyitni, le kell tölteni, majd elvégezni kiírt feladatokat.

A kitöltött feladatlapokat, az elvégzett tevékenységek visszaigazolását nap végén kérjük visszaküldeni a pedagógusoknak. Ez azért fontos, mert gyermekek munkáját ugyanúgy értékeljük, mint eddig.

Az első napokban, március 16-tól 19-ig kisebb-nagyobb fennakadások voltak tapasztalhatók a rendszerben, az e-ügyintézés és e-KRÉTA felületén. Azt tapasztaljuk, hogy ezek a problémák megoldódni látszanak. Ezzel kapcsolatban szíves türelmüket kérjük!

Tudjuk, hogy ez a helyzet a családokra is többletfeladatokat ró, hiszen nem minden tanulónk tud önállóan dolgozni. Kollégáink ezt a feladatok elkészítésénél figyelembe veszik, a gyermekek egyéni képességeik szerint, differenciált tananyagokat kapnak.

Kérjük, hogy kérdéseikkel bátran forduljanak az osztályfőnökökhöz, és a tantárgyat tanító pedagógusokhoz!

Kérjük, hogy együttműködésükkel segítsék a pedagógusok és a gyermekek munkáját is!

Vigyázzunk egymásra!

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech