gennaro logo new

2019. május 29.

kultfeszt2019 35A Gyógypedagógiai Intézmények Fővárosi Kulturális Fesztiválja 23 éve különleges esemény számunkra, hiszen ennyi éve rendezi a mi iskolánk ezt a több száz gyermek számára örömet okozó programot. Az idei alkalom mégis más volt, hiszen a sajátos nevelési igényű gyermekek eme tehetséggondozó versenye ebben az évben a 45. alkalommal került megrendezésre.

 

 

 

A gyógypedagógia, a gyógypedagógiai intézmények hatalmas eredményének tartom, hogy ilyen hosszú időn keresztül életben tudták, életben tudjuk tartani ezt a mára rangos eseménnyé, igazi majálissá váló programot.

kultfeszt2019 121

Köszönhető ez a gyógypedagógusok gyermekszeretetének, áldozatos tehetségsegítő, tehetséggondozó tevékenységének, a tanulók kitartásának, állhatatosságának, szorgalmának. Annak az igénynek, hogy egy elfogadó, befogadó közegben mutathassák meg magukat, tehetségüket a gyermekek, és az elért sikerek személyiségformáló, erősítő hatásának köszönhetően határozottabban, magabiztosabban mozogjanak a többségi társadalmi környezet mindennapjaiban.
A lélek és a szeretet 45. fesztiválját rendeztük az idén.

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető      

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech