gennaro logo new

2018. június 26.

DSC03357Ismét eltelt egy tanév... Idén is sikerekben gazdag évet zárunk, sok rendezvény és színes program tarkította mindennapjainkat.

 

 

 


A ballagást követő tanévzáró ünnepélyünkön a diákok örömmel vehették át megérdemelt jutalmukat a tanév során nyújtott kiemelkedő teljesítményükért. Kicsik és nagyok a nevük hallatán vidáman pattantak fel helyükről és nagy mosollyal az arcukon, boldogan szaladtak érte. Ezt követően az osztálytermekben a bizonyítványosztás során többen kaptak még cirkuszjegyet és strandbelépőt is.

Igazgató asszony miután kiosztotta az okleveleket, hivatalosan is lezárta a tanévet. A várva várt kulcsmondatot nagy taps és ováció követte. Diákok és tanárok együtt örülhettek a szünidő kezdetének.

Beszédében megköszönte a pedagógus kollégáknak egész éves kitartó munkáját, a türelmet, a szeretetteljes törődést, melyet a gyerekekért tettek. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek az alapítványi támogatásokért, melyet hasznos célokra tudunk fordítani, segítve ezzel az iskola és diákjaink életét.

DSC03399

A vakáció első két hete bizonyára eseménydúsan telik majd. Most veszi kezdetét ugyanis napközis táborunk, melynek keretében diákjaink minden évben programokban gazdag kirándulásokon vesznek részt. Ezalatt iskolánkban zajlanak a szakmai vizsgák. Kívánunk hozzá sok sikert a fiataloknak, valamennyien biztosan remekelni fognak ezekben a napokban!

Krafcsik Éva  
gyógypedagógus

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech