gennaro logo new

2018. június 15.

DSC03289okMinden évben megható pillanatokat élünk át, amikor a ballagó fiatalokkal végigjárjuk az osztálytermeket, szakmai műhelyeket, jelképesen így búcsúzva az iskolától.

 

 

 

 

Öröm volt látni a ballagtató osztályok izgatott készülődését, mindent megtettek azért, hogy emlékezetes legyen számotokra ez a nap. Díszítettek, ajándékot készítettek.
Most itt állunk ünneplőbe öltözve, rátok figyelve, akik sikeresen elvégeztetek egy szakmai képzést. Gyönyörködünk abban, hogy mennyit változtatok az eltelt idő alatt.

Ez alatt az idő alatt osztályközösséggé kovácsolódtatok, hiszen annyi mindent éltetek át együtt. A tananyag elsajátításán túl megtanultatok segíteni egymásnak, megtanultátok észrevenni egymás örömeit, bánatait. Megtanultatok figyelni egymásra, amely nélkülözhetetlen tulajdonság ahhoz, hogy az életünk teljes legyen.
A ballagás után jövőre más osztályokban, más társakkal valami új kezdődik a számotokra. Vannak, akik új képzést kezdenek nálunk, de olyan társaitok is vannak, akikkel a továbbiakban nem közös az utunk.

DSC03364

Azoknak a fiataloknak, akik nem jönnek velünk tovább, nyugodtan engedjük el a kezét, hiszen ismerjük értékeiket és tudjuk, hogy az új helyzetben is magabiztosan, sikeresen alkalmazkodva állják meg a helyüket.

Szeretném megköszönni kollégáim egész éves lelkiismeretes munkáját, aminek köszönhetően emberi értékeiteket, tudásotokat gyarapítva egyengették sorsotokat a felnőtté válás útján.

A továbbiakban osztályonként következik a szakmai vizsga, amelynek sikerességében nem kételkedve kívánok mindannyitoknak jó várakozást, hiszen a felkészültségetekhez kétség sem fér.

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető       

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech